Co ještě chystám na leden

Každá výzva, kterou v životě přijmeme, nás posune o kousek vpřed. Člověk jako tvor společenský svým chováním naprosto zásadním způsobem ovlivňuje svoje okolí a aniž by si to v mnoha případech uvědomoval, formuje tím do určité míry celou společnost. Proaktivní prezentace názorů a předávání zkušeností je součástí naplnění celoživotního poslání, měli bychom proto být vděční za každou příležitost, která umožní realizaci tohoto cíle.
V průběhu jednoho týdne jsem dostal možnost oslovit zájemce o zdravý životní styl hned ve dvou sférách:

Ve středu 22. ledna od 16:00 proběhne v ostravském Knihcentru beseda na téma zdraví, strava, prevence i léčba nemocí pomocí úpravy stravování, společně s autogramiádou nejen mojí poslední knihy „Výživa při zhoubných onemocněních“. Besedy pořádané k tomto centru mají dlouholetou tradici, rád přivítám každého zájemce o vzdělávání se nejen v oblasti zdraví. Přijďte si vzít inspiraci na jednoduché a dobře dostupné recepty a posunout tak obzory poznání o kousek dál.

Na pátek 24. ledna jsem přijal pozvání do pořadu Dobré ráno. Splní se tímto sen v podobě společného vystoupení s mým kolegou kuchařem Markem Machusem, se kterým mám tu čest už několik let spolupracovat. Kromě běžného povídání na populární témata týkající se diet a vyjasňování některých paradigmat v oblasti stravování ukážeme, jak v praxi může vypadat vyvážený a zdravý jídelníček. Přivstaňte si, těším se od 6:00 na ČT1.

Kategorie: Ze života. Odkaz na tento článek.

Přidejte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*