S novým Poradcem jste při studiu mnohem blíž praxi

Poslední měsíce šlo u mne mnoho věcí stranou, téměř veškerý volný čas jsem věnoval přípravě nové verze Poradce pro výživu. Dnes vám představím zásadní změny, které jsem připravil. Největší prošla výuková hra ZOF.

Výuková hra ZOF si nově poradí s návrhy celodenního jídelníčku

  • Zásadní novinka – u každé potraviny je možné volit množství podle váhy či podle objemu. Gramy jsme doplnili přepočtem na lžíce či šálky, množství suroviny si tak mnohem lépe představíte. Když například zvolíte 20 g pšeničné mouky, ihned vidíte, že budete potřebovat dvě polévkové lžíce.
  • Podstatně jsme rozšířili nabídku potravin. Nejen, že je jich mnohem více, skladba potravin je orientována na české prostředí. Suroviny jsou běžně dostupné, pracovní postupy vhodné pro domácí vaření.
  • Upravili jsme systém vyhodnocování každého receptu i celodenního jídelníčku, nyní je možné navíc sledovat i poměry makroživin. Dostáváte tak ještě lepší zpětnou vazbu.
  • Mírně jsme upravili i prostředí hry. Tak, aby se snadno ovládala i těm, kdo nejsou na počítači a Internetu „úplně doma“.
  • Nově můžete v rámci každého jídla vytvářet dva chody. Například v případě oběda zvlášť polévku a hlavní chod.

Další zásadní proměna: Poradce je v nové verzi mnohem blíž i nekuchařům

A nejen on. U všech našich kurzů, kde pracujete se hrou ZOF a sestavujete cílené jídelníčky, nyní najdete desítky vzorových receptů, se kterými je tvorba jídelníčků při studiu mnohem snazší. Obsahují popis přípravy i použité suroviny, na vás je jen přizpůsobit je zadání lekce.

Nový poradce vás tedy všemi zákoutími zdravé výživy nejen provede, ale naučí vás v případě zájmu „aplikovat ji do reálného světa“. Tj. vařit.

Vyzkoušejte si upravený kurz Poradce pro výživu na jeden den zdarma

V jedné lekci, kterou jsme vybrali, si projdete studium od A do Z a vyzkoušíte nové funkcionality. Včetně práce v interaktivní aplikaci ZOF na tvorbu jídelníčků a jednoduchého testu.

Přihlásit se do demoverze kurzu

Kategorie: Kurzy, Výživa, Zdraví. Odkaz na tento článek.

Přidejte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*